loading
halo teks goblok
concpt-img

1. Pangembang kanggo proyek kasebut - kita nggoleki programmer kanggo gabung karo tim

Aku looking for pangembang experienced kanggo bantuan external utawa full time.
Kita luwih seneng pengalaman sing bisa dievaluasi kanthi finansial. 
Kirimi CV, pengalaman lan referensi kanggo info@promoter.cz

2. Animator 3D / desainer grafis kanggo AR / VR

Kita nggoleki grafis lan animator 3D sing trampil kanggo gabung karo tim kita.

Apa deskripsi proyek?

  • retopology lan nggawe model low-poly lan mid-poly kanggo grafis nyata-wektu
  • nggawe peta UV
  • nggawe lan nyunting tekstur
  • implementasine model menyang mesin game (Unity) 

Apa kawruh lan katrampilan sampeyan kudu duwe?

  • kawruh apik lunak 3D (Cinema 4D utawa Blender) - modeling, pemetaan UV
  • kemampuan kanggo komunikasi lan koordinasi karo grafis lan bolo tim
  • kepinginan kanggo ngembangake katrampilan ing bidang grafis 3D
  • penemuan ing desain, kamardikan lan tliti ing mecahaken masalah

Iku bakal dadi kauntungan yen sampeyan duwe:

  • paling ora pendidikan sekolah menengah ing bidang grafis utawa desain
  • pengalaman karo mesin game - Unity3d, Unreal Engine 5
  • kawruh dhasar grafis 2D
  • kawruh dhasar saka animasi 3D
  • Nggawe bahan PBR (contone, pelukis Substansi)
  • kawruh dhasar saka Sculpting
  • Pengalaman karo AR / VR

Apa sing ditawakake?

  • kerjasama jangka panjang ing IČO
  • kerja ing perspektif lan perusahaan dinamis
  • kesempatan kanggo wutah pribadi
  • kerjasama ing proyek menarik
  • tim loropaken
  • kerja ing kantor ing Praha
  • jam kerja fleksibel
  • kesempatan occasional kanggo bisa ing Homeoffice

Yen kasengsem, kirim portofolio lan CV menyang e-mail info@promoter.cz

cs Czech
X