loading
halo teks goblok
concpt-img

Pangumpulan lan pangolahan data

GPT-3 minangka model basa autoregresif sing nggunakake sinau jero kanggo ngasilake teks manungsa.

Generasi Konten

Sistem bisa ngasilake ora mung teks, grafis lan output audio, nanging uga bagean saka kode basa program.

Spesifikasi pitakon kanggo AI

Tahap paling penting saka proyek kasebut, ngerti kanthi bener carane ngetik lan nemtokake syarat kanggo AI lan entuk output sing berkualitas.

Output data kualitas

Kanthi input berkualitas tinggi, sampeyan bisa entuk output sing apik banget. Wis ing tingkat sing bisa dibandhingake karo titah manungsa.

Ngetik pitakon

Tahap paling penting saka proyek kasebut, ngerti kanthi bener carane ngetik lan nemtokake syarat kanggo AI lan entuk output sing berkualitas.​

panah-img
1

Pitakon pangguna

Input sing bener minangka kunci sukses. Pitakonan sing ditemtokake kanthi apik bakal ngasilake konten sing berkualitas.

panah-img
2

Pangolahan pitakon AI

Cepet banget respon AI lan pangolahan output sing dibutuhake, dadi teks, grafis, swara utawa bagean kode.

3

Kontrol kualitas

Kontrol pangguna kanggo output sing dibutuhake lan proses lan panggunaan luwih lanjut.

Warung kuwat PISALEK (AI)

Iku paling kuat ing nggawe teks. Penekanan yaiku nggawe teks marketing lan sales. Konten berkualitas tinggi minangka kunci kanggo ngadeg metu saka kompetisi lan entuk tingkat konversi sing luwih apik. 

Derivasi Data
Analisis Foresight
sSatistics Analytics
Prediksi Tindakan
Rencana Kita
Pilih Pricing Plan

Ana akeh variasi saka wacana Lorem Ipsum kasedhiya, nanging mayoritas wis nandhang owah-owahan ing sawetara wangun, dening nyuntikaken humor.

$ 19

Saben wulan

$ 59

Saben wulan

$ 99

Saben wulan

FASILITAS KITA
We offer fasilitas penting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

  • Kabeh
  • nambahi
  • Manungsa
  • Industri
  • Teleoperated
Teleoperated
Data Analysts
Teleoperated
Riset & analisis
Teleoperated
Ilmuwan Data
Teleoperated
Praktisi sinau
Teleoperated
Analisis wektu
Teleoperated
proyek visualisasi
Teleoperated
proyek analytics
Teleoperated
Analysis Technical
Testimonial
Klien Kita Ngomong

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

BLOG

cs Czech
X