Вчитување
здраво кукла текст
concpt-img

1. Програмер за проектот – бараме програмер кој ќе се приклучи на тимот

Барам искусен програмер за надворешна помош или со полно работно време.
Претпочитаме искуства кои можеме добро да ги оцениме финансиски. 
Испратете CV, искуство и препораки до info@promoter.cz

2. 3D аниматор / графичар за AR/VR

Бараме вешти 3D графики и аниматори за да се приклучат на нашиот тим.

Каков е описот на работата?

 • ретопологија и создавање на модели со низок и среден поли за графика во реално време
 • креирање на УВ мапи
 • креирање и уредување текстури
 • имплементација на модели во моторот на играта (Единство) 

Какви знаења и вештини треба да имате?

 • добро познавање на 3D софтвер (Cinema 4D или Blender) - моделирање, UV мапирање
 • способност за комуникација и координација со графика и тимски колеги
 • желбата да се развијат вештини во областа на 3D графика
 • изум во дизајнот, независност и прецизност во решавањето проблеми

Ќе биде предност доколку имате:

 • најмалку средно образование од областа на графиката или дизајнот
 • искуство со мотори за игри - Unity3d, Unreal Engine 5
 • основни познавања од 2Д графика
 • основни познавања за 3D анимација
 • Создадете PBR материјали (на пр. сликар за супстанции)
 • Основни познавања од Скулптурата
 • Искуство со AR/VR

Што нудиме?

 • долгорочна соработка во ИЧО
 • работа во перспективна и динамична компанија
 • можност за личен раст
 • соработка на интересни проекти
 • пријателски тим
 • работа во канцеларија во Прага
 • флексибилно работно време
 • повремена можност за работа во Homeoffice

Доколку сте заинтересирани, ве молиме испратете го вашето портфолио и CV на е-пошта info@promoter.cz

cs Czech
X