ngarkim
përshëndetje tekst bedel
concpt-img

Mjetet më të mira të AI për gjenerimin e imazheve dhe grafikave FALAS. Kur flasim për inteligjencën artificiale, mjetet e AI për gjenerimin e imazheve dhe grafikave janë një nga gjërat më të rëndësishme. Inteligjenca artificiale aktualisht po përdoret për të gjeneruar imazhe dhe grafika në shumë fusha të ndryshme. Nga lojërat dhe filmat tek reklamat dhe dizajni. Kjo është për shkak se inteligjenca artificiale mund të jetë shumë efektive në gjenerimin e imazheve dhe grafikave të reja.

Fotot.Ai
Fotot.Ai – gjenerator i imazheve të inteligjencës artificiale

Sot ka shumë Mjetet e AI, të cilat mund të përdoren për të gjeneruar imazhe dhe grafika të reja. Disa nga këto mjete janë me burim të hapur, që do të thotë se çdokush mund t'i përdorë ato.

përcaktim arti gjenerues lexon: media e krijuar duke përdorur një sistem autonom (që funksionon në mënyrë të pavarur). Sidoqoftë, inteligjenca artificiale nuk duhet të jetë domosdoshmërisht pas saj. Tashmë në fillim të gjysmës së dytë të shekullit të kaluar, filluan të krijohen vepra të krijuara algoritmikisht. Në këtë kontekst, vlen të përmendet, për shembull, puna Shumë molnar. Punimet e saj u krijuan bazuar në grupe të programuara rregullash. Ai gjithashtu funksionon në të njëjtin parim Grafika e breshkës.

Gjenerimi i imazhit të AI

AI: Si të gjeneroni imazhe dhe grafikë FALAS

E dini atë ndjenjën e nevojës për të gjetur imazhe ose grafika të shkëlqyera për artikullin tuaj në ueb? Mund të jetë e vështirë dhe kërkon kohë. Për fat të mirë, këto ditë ne mund të mbështetemi në AI për të gjeneruar këto imazhe dhe grafika për nevojat tona. Në këtë artikull, do të zbuloni se si mund të përdorni mjetet më të mira të AI për të gjeneruar imazhe dhe grafika lehtësisht dhe me efikasitet!

Mjetet më të mira të AI ju lejojnë të gjeneroni lehtësisht imazhe dhe grafika të shkëlqyera pa pasur nevojë të investoni orë të tëra në krijimin e tyre. Jo vetëm që mund të kurseni kohë, por gjithashtu mund të merrni efekte interesante që nuk do të mund t'i arrinit ndryshe. Teknologjia AI po bëhet gradualisht një pjesë e zakonshme e faqeve moderne të internetit dhe ju mund të arrini efekte të mahnitshme vizuale vetëm me shtypjen e një butoni. Kur bëhet fjalë për gjenerimin e imazheve dhe grafikëve, ka mjete të ndryshme të AI, gjeneratorë të AI dhe programe të AI.

Çfarë mund të gjenerohet me AI

Përveç imazheve statike, mund të gjenerohen gjithashtu tekste (GPT-3), modele 3D (DreamFusion), video (Make-a-Video), muzikë (Soundraw, Jukebox) (ose së shpejti do të jetë e mundur).

Të gjitha këto media të krijuara do të fshihen në një kuti që quhet media sintetike.

Përdorimi i një gjeneratori të AI për të krijuar një logo

Përdoruesit mund të zgjedhin nga qindra opsione të ofruara nga shabllonet ose redaktori. Programi AI më pas interpreton modelet e dritës dhe formës dhe harton logon. Rezultatet më pas gjykohen nga përdoruesi që zgjedh opsionin më të mirë.

Tashmë është e mundur të krijohet një logo duke përdorur inteligjencën artificiale të AI. Ka mjete që mund të krijojnë automatikisht imazhe ose grafika siç specifikohet. Është një zgjedhje e mirë për njerëzit që nuk kanë kohë ose një sens të keq të grafikës. Inteligjenca artificiale gjithashtu mund të kujdeset për markimin për ju duke krijuar një logotip ose simbol që do të dëshironit në logon tuaj.

Kur inteligjenca artificiale përdoret për të krijuar një logo, ajo mund të kursejë shumë kohë dhe para. Një logo duhet të pasqyrojë imazhin e markës, prandaj është e rëndësishme që ajo të jetë e dizajnuar mirë. Inteligjenca artificiale mund të ndihmojë në përcaktimin e ngjyrave, formës, fontit ose stilit që duhet përdorur për ta bërë logon sa më tërheqëse. Mjetet e krijuesit të logos mund të kombinojnë atributet në dizajne individuale, në mënyrë që të zgjidhni logon më të mirë të mundshme për markën tuaj.

5 Mjetet më të mira të gjenerimit të imazheve të AI

  1. Pyes veten – Programi Pyes veten do t'i kënaqë të gjithë ata që duan ta përshtatin imazhin që rezulton pak më shumë me nevojat e tyre. Ky është një mjet ku mund të zgjidhni stilin në të cilin do të gjenerohen imazhet. Sigurisht që ekziston edhe mundësia që ju të habiteni dhe Wonder të vendosë gjithçka vetë.
  2. Pllakë – Ndoshta mjeti më i famshëm që nga shpërthimi i çmendurisë së AI Pllakë. Është emëruar pas të pavdekshmit Salvador Dalí si dhe robotit të adhurueshëm Pixar WALL-E. Deri kohët e fundit, ai ishte i disponueshëm vetëm për disa të përzgjedhur në testimin beta, por tani është i disponueshëm për të gjithë.
  3. Dream Studio Lite – Është gjithashtu një alternativë e njohur në internet Dream Studio Lite. Është i disponueshëm si në shfletuesin e PC ashtu edhe në celular dhe nuk kërkon ndonjë hap të veçantë si përdorimi i tij së bashku me Discord. Është mbështetja e smartfonit që bën që shumë përdorues të arrijnë tek mjeti.
  4. shkumës me ngjyra – Dall-E mini. Kështu quheshin mjetet në fillim shkumës me ngjyra, i cili u përpoq të bënte pikërisht atë që bëri homologu i tij më i njohur. Craiyon është plotësisht i disponueshëm pa pagesë dhe as nuk keni nevojë të regjistroheni askund. E keqja është se programi shfaq reklama, të cilat mund të shqetësojnë disa përdorues.
  5. Mesi i udhëtimit – Mjeti i dytë më i famshëm në listë është pa dyshim Mesi i udhëtimit, i cili funksionon në të njëjtin parim si Dall-E. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shkruani disa fjalë dhe programi do të gjenerojë imazhe sipas kritereve të specifikuara brenda disa dhjetëra sekondash. Gjëja interesante është se funksionon kryesisht përmes aplikacionit Discord, ku duhet të vizitoni kanalin "Newbies".

Aspekti më i rëndësishëm i inteligjencës artificiale është aftësia për të krijuar imazhe dhe grafika. Meqenëse njerëzit janë qenie vizuale, inteligjenca artificiale mund të ndihmojë faqet e internetit të komunikojnë më mirë me vizitorët. Duke përdorur inteligjencën artificiale, zhvilluesit e faqeve të internetit mund të gjenerojnë gjithashtu imazhe të reja bazuar në imazhet ekzistuese. Kjo veçori është veçanërisht e dobishme për tregtinë elektronike që ka nevojë për foto të produkteve të reja. Inteligjenca artificiale gjithashtu ndihmon në personalizimin e faqeve të internetit për çdo individ.

Unë patjetër ju rekomandoj që të hyni në DALL-E dhe të krijoni disa imazhe ose të shkoni te Discord Midjourney. Në fund të fundit, ky sistem i krijimit të imazheve mund të ketë një të ardhme të madhe, prandaj pse t'i rezistoni.

Shkruani një përgjigje ose koment