ngarkim
përshëndetje tekst bedel
concpt-img
Inteligjence artificiale
PEN (AI)

Ju lutemi shqyrtoni pyetjet më të shpeshta të klientëve dhe na kontaktoni në çdo kohë.

Si të testoni inteligjencën artificiale?

Regjistrohuni në PISALEK.AI dhe provoni VERSIONIN DEMO të aplikacionit tonë falas. Mund të provoni të komunikoni me AI të inteligjencës artificiale, të gjeneroni imazhe dhe të provoni disa mjete PRO nga versioni me pagesë.

Si të merrni një licencë FALAS?

Çdo javë ne do të zgjedhim një nga ju për të fituar një licencë FALAS Për imazhin ose bisedën më të mirë me inteligjencën artificiale (AI) Ndani në mediat sociale me #PisalekAI dhe lidhjen https://www.pisalek.ai/

Çfarë mund të bëjë versioni demo?

Bisedë dhe bisedë me inteligjencën artificiale AI Krijimi i artikujve me mbështetjen e AI Gjenerimi i imazheve me ndihmën e mjetit të gjenerimit të recetave AI nga versioni PRO me pagesë

Jam i interesuar per bashkpunim agjensi dhe licence

Ju lutemi plotësoni formularin në faqen e internetit dhe ne do të kontaktojmë së shpejti.

BLOG