ngarkim
përshëndetje tekst bedel
concpt-img

1. Zhvilluesi për projektin – Kërkojmë një programues për t'iu bashkuar ekipit

Kërkoj një zhvillues me përvojë për ndihmë të jashtme ose me kohë të plotë.
Ne preferojmë përvoja që mund t'i vlerësojmë mirë financiarisht. 
Dërgoni CV, përvojë dhe referenca në info@promoter.cz

2. Animator 3D / artist grafik për AR/VR

Ne jemi duke kërkuar për grafika 3D dhe animatorë të aftë për t'u bashkuar me ekipin tonë.

Cili është përshkrimi i punës?

 • retopologji dhe krijimi i modeleve me poli të ulët dhe të mesëm për grafikë në kohë reale
 • krijimi i hartave UV
 • krijimi dhe redaktimi i teksturave
 • implementimi i modeleve në motorin e lojës (Unity) 

Çfarë njohurish dhe aftësish duhet të keni?

 • njohuri të mira të softuerit 3D (Cinema 4D ose Blender) - modelim, harta UV
 • aftësia për të komunikuar dhe koordinuar me grafikët dhe shokët e ekipit
 • dëshira për të zhvilluar aftësi në fushën e grafikës 3D
 • shpikje në dizajn, pavarësi dhe saktësi në zgjidhjen e problemeve

Do të jetë një avantazh nëse keni:

 • të paktën një arsim të mesëm në fushën e grafikës ose dizajnit
 • përvojë me motorët e lojës - Unity3d, Unreal Engine 5
 • njohuri bazë të grafikës 2D
 • njohuri bazë të animacionit 3D
 • Krijoni materiale PBR (p.sh. piktor i substancave)
 • Njohuri bazë të Skulpturës
 • Eksperiencë me AR/VR

Cfare ne ofrojme?

 • bashkëpunim afatgjatë në IČO
 • punoni në një kompani me perspektivë dhe dinamike
 • mundësi për rritje personale
 • bashkëpunim në projekte interesante
 • ekip miqësor
 • punoni në një zyrë në Pragë
 • orar fleksibël të punës
 • mundësi rastësore për të punuar në Homeoffice

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi dërgoni portofolin dhe CV-në tuaj në e-mail info@promoter.cz